Polityka prywatności

Aby korzystać z naszej strony musisz zakceptować politykę prywatności oraz RODO.
czytaj więcej
Akceptuj Rezygnuj
Aneta Zabiegała

Aneta Zabiegała

W wieku 33 lat postanowiła, że zostanie kucharką a pierwsze zawodowe kroki postawi w kuchni Yotama Ottolenghi. Rezydentka modnego, francuskiego bistro w Londynie na, które zamieniła pracę w San Sebastian, w restauracji z dwoma gwiazdkami Michelin. Prywatna szefowa kuchni jednych z najbogatszych Polaków. Absolwentka psychodietetyki, dietetyki klinicznej, szkoleń piekarskich oraz drugiego stopnia certyfikowanego kursu winiarstwa […]

W wieku 33 lat postanowiła, że zostanie kucharką a pierwsze zawodowe kroki postawi w kuchni Yotama Ottolenghi. Rezydentka modnego, francuskiego bistro w Londynie na, które zamieniła pracę w San Sebastian, w restauracji z dwoma gwiazdkami Michelin. Prywatna szefowa kuchni jednych z najbogatszych Polaków. Absolwentka psychodietetyki, dietetyki klinicznej, szkoleń piekarskich oraz drugiego stopnia certyfikowanego kursu winiarstwa w Londynie (WSET). Prywatnie miłośniczka Muay Thai, odżywczego jedzenia oraz relaksacyjnych dźwięków mis kryształowych. Od grudnia rozpoczęła pracę jako szefowa kuchni na Bali z przerwą na święta w Polsce.

Poprzedni Prowadzący Następny
Do góry