Polityka prywatności

Aby korzystać z naszej strony musisz zakceptować politykę prywatności oraz RODO.
czytaj więcej
Akceptuj Rezygnuj

Warsztaty 2023

Bartek Kieżun Śródziemnomorskie Święta 16.12.2023

Modern Kitchen - Bożenarodzenie 09.12.2023

Przyjęcie Idealne - świąteczna kolacja 06.12.2023

Przyjęcie Idealne - świąteczna kolacja 04.12.2023

Steki z Przemkiem Błaszczykiem 02.12.2023

Steki z Przemkiem Błaszczykiem 27.11.2023

Jerozolima na talerzu 22.11.2023

Street Food 20.11.2023

Dominika Wójciak - Jarzynowy Comfort Food 18.11.2023

Aromatyczne Indie 14.11.2023

Przyjęci idealne 13.11.2023

Azjatycki Wok 09.11.2023

Kolory Maroka 06.11.2023

Bartek Snecz Dębski - Ramen 04.11.2023

Warsztaty Rodzinne Halloween 31.10.2023

Ale Meksyk! 30.10.2023

Master Class - 2 Dniowe Profesjonalne Szkolenie Kulinarne z Kurtem Schellerem 28.10.2023

Steki z Przemkiem Błaszczykiem 26.10.2023

Sezonowość według Marleny 24.10.2023

Burgery i Buły 2 23.10.2023

Przyjęcie Idealne - Sułtańska Uczta 16.10.2023

Pizza Neapolitańska 14.10.2023

Festiwal Sushi 11.10.2023

Przygoda w Tajlandii 3 10.10.2023

Burgery i Buły 09.10.2023

Tradycyjna kuchnia Bałkańska 07.10.2023

Ameryka Łacińska i Hawaje 05.10.2023

Mięsożercy 26.09.2023

Azjatycki Wok 25.09.2023

Śniadaniowy Comfort Food 23.09.2023

Festiwal Sushi 22.09.2023

Italian Party - Tagliatelle 21.09.2023

Bartek Kieżun - Jerozolima od kuchni 19.09.2023

Marcin Czubak - M jak Mięso: Ptactwo 16.09.2023

Przyjęcie idealne z Jolą Kleser - Dolce vita! Sycylijska uczta! 11.09.2023

Sweet Table z Kingą Bałazy - Ptysie, Trufle i Tarty 9.09.2023

Warsztaty Kulinarne Powrót do szkoły 8.09.2023

Aromatyczne Indie 5.09.2023

Robimy przetwory! 2.09.2023

Przygoda w Tajlandii 2 1.09.2023

Festiwal Sushi 31.08.2023

Burgery i Buły 2 30.08.2023

Marcin Czubak - Domowa piekarnia 22.07.2023

Ale Meksyk! - Tacos 21.07.2023

Burgery i Buły 19.07.2023

Kopia Warsztaty Kulinarne Powrót do szkoły 8.09.2023

Festiwal Sushi 13.07.2023

Przygoda w Tajlandii 3 11.07.2023

Bartek Kieżun - Turecka uczta 24.06.2023

Przyjęcie Idealne Promocja Książki 22.06.2023

Celebrujemy lato! 21.06.2023

Ooo Ciastko Ela Hurek - Tort bez tajemnic - wypiek, dekoracje, figurki od postaw 17.06.2023

Festiwal Krewetek 15.06.2023

Robimy przetwory! – kimchi, chutney, ajwar oraz piklowane warzywa 7.06.2023

Dzień Dziecka w Pracowni Smaku 01.06.2023

Przygoda w Tajlandii 3 31.03.2023

Przygoda w Tajlandii 3 28.03.2023

Azjatyckie Pierożki 25.03.2023

Ale Meksyk! 22.03.2023

Kwas i zakwas – Chleb na zakwasie, Żur oraz Gołąbki z liści kiszonego jarmużu 21.03.2023

Aromatyczne Indie 20.03.2023

Festiwal Sushi 18.03.2023

Azjatycki Wok 05.01.2023

Steki z Przemkiem Błaszczykiem 13.01.2023

Ramen Grupa 1 14.01.2023

Ramen Grupa 2 14.01.2023

Mięsożercy 17.01.2023

[22/23]Przyjęcie Idealne - Hiszpański Karnawał 18.01.2023

Festiwal Sushi 19.01.2023

Burgery i Buły 2 20.01.2023

Sweet Table z Kingą Bałazy 21.01.2023

Italian Party - Ravioli 23.01.2023

Street Food 24.01.2023

Ale Meksyk! 25.01.2023

Festiwal Sushi 26.01.2023

Przygoda w Tajlandii 1 27.01.2023

Kuchnia Gruzińska – Zupa charczo oraz Kubdari 28.01.2023

Pizza Italiana 30.01.2023

Ameryka Łacińska i Hawaje 31.01.2023

Burgery i Buły 2.02.2023

Warsztaty z Michałem Zagórskim - Kuchnia Prowansji 4.02.2023

Festiwal Krewetek 6.02.2023

Festiwal Sushi 7.02.2023

Przygoda w Tajlandii 2 09.02.2023

Inessa Kim - Kuchnia koreańska 11.02.2023

Pizza Italiana 13.02.2023

Warsztaty z Magdą Nowaczewską - Walentynki 14.02.2023

Festiwal Sushi 16.02.2023

Steki z Przemkiem Błaszczykiem 17.02.2023

Kopia Warsztaty Rodzinne - Warsztaty Karnawałowe 18.02.2023

Italian Party - Risotto 20.02.2023

Azjatycki Wok 21.02.2023

[22/23] Przyjęcie idealne z Jolantą Kleser - Azjatyckie Szaleństwo 22.02.2023

Stół pełen Tapas - croquetas de jamon, greckie dolma oraz tortilla espanola 23.02.2023

Małgorzata Filipczak Bezokracja – Bezowe inspiracje 25.02.2023

Pizza Italiana 27.02.2023

Ośmiornica na talerzu 28.02.2023

Festiwal Sushi 6.03.2023

Ameryka Łacińska i Hawaje 7.03.2023

Dzień Kobiet w Pracowni Smaku – Carpaccio, Tagliatelle oraz Mus Czekoladowy 11.03.2023

Festiwal Sushi 10.03.2023

[22/23] Przyjęcie idealne z Jolantą Kleser - Bliskowschodnia Uczta 8.03.2023

Steki z Przemkiem Błaszczykiem 17.03.2023

Burgery i Buły 2 14.03.2023

Do góry
Close